uw huisartsen

Dr. Van Poucke Laura

Boek een afspraak - Groepspraktijk

Dr. Bijnens Ingbert

Boek een afspraak - Groepspraktijk
overzicht van de artsen

boek een afspraak

Online agenda

Hier kan u een afspraak boeken bij Dr. Bijnens of Dr. Van Poucke.
Dit doet u door op de groene weblink te klikken onder de naam van de door u gekozen arts. Wanneer u op de weblink "groepspraktijk" klikt krijgt u een overzicht van de eerstvolgende vrije momenten bij beide artsen.

Telefonisch

Naast de online agenda kan u ook telefonisch een afspraak boeken. De praktijk is te bereiken op het nummer: 03 669 96 60

Voorschriften en attesten

Tijdens de raadpleging geven we voldoende voorschriften tot het volgende bezoek. Een telefonische vraag voor voorschriften wordt aldus overbodig. Hieraan zal geen gevolg gegeven worden. 

Voor het invullen van formulieren en attesten is doorgaans tijd en informatie nodig. We vragen om hiervoor op raadpleging te komen. Je huisarts mag enkel attesten afleveren die stroken met de werkelijkheid. Valse attesten of attesten met terugwerkende kracht zullen geweigerd worden.

Richtlijnen met betrekking tot afspraken

Afspraken

Alle raadplegingen zijn op afspraak. U kan een afspraak maken via deze website of telefonisch. Telefonische afspraken worden bij voorkeur gemaakt in de voormiddag, bij het secretariaat.
On-line afspraken zijn enkel toegestaan voor geregistreerde patiënten. Nieuwe patiënten dienen zich telefonisch aan te melden. 
Denk eraan: maak voor elke patiënt op het spreekuur een afspraak. 2 patiënten zijn dus 2 afspraken! Kom ook niet te laat op afspraak: dit verstoort de normale praktijkwerking en leidt tot onnodige vertragingen voor de patiënten die na u komen.

Huisbezoeken

Huisbezoeken worden gereserveerd voor patiënten die om medische redenen niet naar de praktijk kunnen komen. Wij raden aan om op raadpleging te komen indien mogelijk, omdat we hier over meer mogelijkheden en materiaal beschikken. 
Huisbezoeken worden telefonisch aangevraagd voor 10u30.
Gelieve een korte omschrijving van uw probleem te geven om de dringendheid in te schatten.  We doen enkel huisbezoeken op het grondgebied Wuustwezel.

Telefonische vragen en adviezen

Realiseer u dat elk telefoontje de raadpleging van een andere patiënt stoort. Gelieve voor vragen of adviezen op raadpleging te komen.

Nieuwe patiënten

Wegens de hoge werklast aanvaarden we enkel nieuwe patiënten woonachtig te Loenhout.

Vertegenwoordigers

Er zijn afspraken voorzien op vrijdag om 11u en 11u 20. Gelieve een afspraak te maken op de blauwe vakjes.